Recensies

Sanne Griffioen, ridderkist:
Voor onze zoon’s 6e verjaardagfeestje hebben we bij Gerrianne een ridderkist gehuurd.
Wij, en de kindjes, waren heel erg blij met de inhoud van de kist. Zowel het schilderen van de schilden, als de speurtocht,   maar ook de verschillende spellen, en de zwaarden, vielen in goede aarde. De hele middag hebben we kunnen vullen met activiteiten en voor ons als ouders vloog de tijd ook voorbij (goed teken 🙂 De prijs/kwaliteit van deze kist is heel erg goed: er wordt veel extra’s meegeleverd zoals versiering, maar ook bijv. de verf, en daarnaast is Gerrianne heel snel in reageren en heel ontspannen wat betreft de spullen in de kist (het blijven kinderen). Wij kunnen deze kist dan ook van harte aanbevelen! (En wij komen denk ik nog eens terug voor een ander thema)

Aranka Jeursen, jungle safari kist:
Wij hadden de Safari thema kist. Wat was dat een topper!!
Na het ophalen van de kist waren we natuurlijk super nieuwsgierig wat er allemaal in zou zitten. En dat was een groot feest de voor pret is minstens net zo leuk als het kinderfeestje zelf. Want wat is hier goed over nagedacht echt alles zit er in!!
Slingers, ballonnen, bordjes, bekers, verkleed kleding voor de kids, draaiboeken echt alles tot in de puntjes.
Er zat zelf een heel pakket bij in bij slecht weer wat je dan allemaal binnen kan doen met super leuke spelletjes, kleurplaten, dvd van alles. Echt top!!
Wij hadden goed weer met het feestje en hadden er een bos tocht waar dan ook nog weer extra voor de kids een verrekijker, een insectenpotje en route boekje met speurtocht bij kregen.
Een groot succes de jongens konden heerlijk rennen, zelf de weg ontdekken, kevers zoeken en leuke opdrachten doen. En dat natuurlijk allemaal in de Safari verkleed kleding. En zelfs voor het afscheid zitten er uitdeel tasjes en diploma’s bij!!
Een beter kinderfeestje had ik zelf niet kunnen organiseren en je hoeft zelf alleen maar boodschappen te doen. Beter kan je het niet hebben!!

Ilse van Gortel-Kolkman, prinsessenkist:

Het eerste feestje van mijn dochter moest uiteraard een prinsessenfeest worden.
Na lang nadenken en zoeken hoe ik dit moest organiseren kwam ik terecht bij thema kinderfeestje. Perfect! Alles wat je nodig hebt zit in de box. Ik hoefde nergens aan te denken, zelfs een tafelkleed, slingers, bordjes en bekers zitten erbij. Ik heb alleen nog zelf cakejes gehaald om te versieren. Het was een gevarieerd feestje van verkleden tot knutselen, van speurtocht tot blikgooien. Er zit een route voor de speurtocht bij in het draaiboek, maar wij hebben hem snel en eenvoudig bij ons in de buurt uitgezet.

Mariëlle ten Brinke-Kempenk, dinosaurus kist:

Wij hebben het feestje gegeven met 14 jongens. We kregen 2 kisten vol met aankleding, spelletjes, speurtocht en knutselproject.
Een map met allerlei alternatieven. Super in elkaar gezet.
Ook kwam het thema dino goed terug in de spelletjes.
De kinderen hebben genoten. Super geregeld allemaal!

De prachtig gedekte tafel!

Jasmijn Buitenhuis, piratenkist:

Onlangs hebben wij de piratenkist gehuurd. Wat was het een succes.
Het begint al zodra je de kist in huis hebt. De voorpret is al leuk, kijken wat er allemaal in zit en alle bijpassende spullen. Ook tijdens het feestje hebben de kinderen zich erg goed vermaakt. In de kist zitten allerlei verschillende dingen die je kunt gebruiken met het thema Piraten, voor zowel binnen als buiten activiteiten.
De speurtocht “Op zoek naar de schatkist” was een groot succes!
Maar ook het verkleden, schminken en knutselen vonden de kids geweldig.
In de kist is werkelijk alles aanwezig wat je nodig hebt en alles passend in thema.
Kortom, een echte aanrader!

Marleen van de Streek, voetbalkist:

Wat een TOP feest voor onze jarige voetbalfan! Alles was tot in de puntjes verzorgd!!
Wij raden iedereen aan om een verjaardagskist te huren bij Thema Kinderfeestjes!

Evelien van de Nosterum Schut, lasergame kist:

Eind juni hebben wij het lasergame feestje gehuurd bij Thema Kinderfeestjes.
Wat een geweldige service. Qua communicatie verliep alles prima en in de kist zat alles voor een geweldig feestje, alleen zelf nog even eten en drinken halen, meer was er niet nodig. Een echte aanrader!

Marco Kip, brandweerkist:

Onze zoon werd 5 jaar en is gek op brandweer. Het kiezen van een thema was daarom helemaal niet moeilijk. We kregen de themakist brandweer en waren blij verrast met de inhoud. Alles zeer compleet verzorgt. Er was een klein nadeel, aan het einde van het feestje waren de kleine gasten nog lang niet uitgespeeld 😉 Hoewel het thema doet vermoeden dat het echt een jongens thema is waren de uitgenodigde meiden net zo blij met de spullen. Het brandje van de verjaardag was snel geblust en het werd een prachtige middag vol plezier en wat waren ze trots op het gepersonaliseerde diploma! Een echte aanrader voor een kinderfeestje lekker thuis.

Karin Riphagen, prinsessenkist:

Oohh jeetje wat hebben wij een gezellige middag gehad. Werkelijk waar alles zat in de kist. Super!!! De kinderen hebben enorm genoten en de fotolijstjes waren een groot succes.
Als klap op de vuurpijl ook nog de uitdeelzakjes en de diploma’s, wow!
Ik kan deze themakist aan iedereen aanraden! Ideaal want je hoeft zelf niks erbij te halen of voor te bereiden!

Roosmarijn Ordelman, bakkersfeest:

Sam haar kinderfeestje was top!!
Meiden en Bram het was super gezellig met jullie!!!
Cakejes bakken!! Een speurtocht waarbij de bakker al z’n spullen was verloren, een ei op je lepel veilig naar de overkant brengen terwijl.je niks ziet! Super georganiseerd door Thema kinderfeestjes!!! Bedankt

Bertie Hendriks, lasergamefeest:

Was inderdaad een erg leuk feestje. De vele spel ideeën die bijgevoegd zijn zorgde ervoor dat de kinderen zich de hele middag hebben uitgeleefd. Dat het koud en nat was buiten maakten ze niets uit. Echte aanrader!

Manon Sluijter, ridderfeest:

Goed geregeld, heel flexibel en alles werkte prima. Volgend jaar weer👍